...

Yabancı Diller Eğitimi Bölümü

Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Kurul Toplantısı (15.09.2022)
23/09/2022
Yabancı Diller Eğitimi Bölümü bünyesinde 15 Eylül 2022 Perşembe günü gündem maddelerini ele almak üzere bir bölüm toplantısı gerçekleştirilmiştir. Gerçekleştirilen bölüm toplantısında;
  • Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı ve İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı bünyesinde 4. sınıf 7. ve 8. dönemde verilmekte olan Öğretmenlik Uygulaması dersine ilişkin staj okulları listesinin hazırlanarak sürecin takip edilmesine karar verilmiştir. 
  • 2022-2023 eğitim öğretim yılında Alman Dili Eğitimi ve İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dallarına yerleşmiş olan öğrencilerin fakültemizi ve bölüm hocalarımızı tanımaları ve derslerin işleyişlerine yönelik oryantasyon toplantısının 28 Eylül Çarşamba günü düzenlenmesi yönünde karar alınmıştır. 
  • Yabancı Diller Eğitimi Bölümüne tahsis edilen dersliklerin eksiklikleri görüşülerek bunların ilgili kişilerle iletişime geçilerek giderilmesi yönünde karar alınmıştır. 
  • Yabancı Diller Eğitimi Bölümü, İngiliz Dili Eğitimi ve Alman Dili Eğitimi Anabilim Dallarına ait web sitelerinin gözden geçirilerek, eksiklerin giderilmesi ve güncellenmesine karar verilmiştir.

Toplantı iyi temennilerle sona ermiştir.